Tudástár
Itt tudsz keresni a cikkek között.

A SeeMe funkciók részletes bemutatása mellett itt gyűjtöttük össze és frissítjük folyamatosan mindazt, amit az SMS és Email marketingről tudunk, tanultunk vagy tanulunk a későbbiekben, hogy a tapasztalatainkat  átadhassuk Neked.

Iparági ötletek

Bemutatunk számos iparágat, ahol sikeresen alkalmazzák a SeeMe tömeges SMS szolgáltatását. Hasznos példákkal, ötletekkel és felhasználási területekkel nyújtunk Neked segítséget.

Amennyiben nem találod a céged profilját kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi ötletekkel tudjunk Neked segíteni.

Írásaink
Pénzügyi szolgáltatók

A pénzügyi szektor gyorsan reagálva - a szolgáltatás elterjedésének korai szakaszában - felismerte a tömeges SMS küldés által elérhető egyedi előnyöket, amelyek mára meghatározó és elengedhetetlen kommunikációs platformja minden pénzintézetnek.

Tuti marketing tippek

Ebben a rovatban találsz meg mindent, amit a tömeges SMS-ről feltétlen tudnod kell. Megpróbálunk minél több ötletet, tippet, trükköt összegyűjteni, hogy megkönnyítsük a dolgod és időt takarítsunk meg Neked.

Amennyiben megosztanád Velünk egy ötleted vagy tanácsod kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Írásaink
Állítsd be a saját SMS feladód!

A SeeMe maga a szabadság, hiszen a választhatóság élményét kínálja azzal, hogy nálunk Te döntöd el milyen SMS feladót használsz az SMS kampány során. Szerintünk egy kampány vagy egy arculat és ezzel együtt egy SMS feladó minden esetben legyen egyedi, akár csak a mondanivalód.

Működési leírások

Itt olvashatsz a SeeMe teljes körű megismeréséhez szükséges információkról. Mindent funkciót részletesen, példákkal szemléltetve mutatunk be, hogy minél könnyebben megtanuld használni a SeeMe-t.

Nézz körül és ha nem kaptál választ a kérdésedre, kérjük keress minket, hogy segíteni tudjunk.

Írásaink
SeeMe SMS Gateway leírás

A SeeMe SMS Gateway biztosítja számodra az SMS küldések automatizálásához szükséges kapcsolatot számos formátumban, legyen szó bármilyen rendszerről. Könnyen integrálható megoldás 5 perc alatt, egyenleglekérdezési funkcióval.

Sikersztorik

Az alábbiakban számos, a gyakorlatban megvalósított SMS kampány megoldást osztunk meg Veled.
Ismerd meg mások hogyan alkalmazták a SeeMe tömeges SMS szolgáltatását.

Szívesen megosztanád Velünk a sikereid?
Küldd el nekünk a részleteket és mi közzétesszük.

 

Írásaink
300%-os bevétel növekedés 9 napon keresztül

160 karakternek köszönhetően 9 napon keresztül 300 %-os bevétel növekedés. Ezek a sarokszámai annak az SMS promóciónak, amit egyik ügyfelünk mért a legutóbbi tömeges SMS küldés után.