Barion Pixel Tudástár: Tömeges SMS és Email Marketing tippek - SeeMe
Tudástár
Itt tudsz keresni a cikkek között.

A SeeMe funkciók részletes bemutatása mellett itt gyűjtöttük össze és frissítjük folyamatosan mindazt, amit az SMS és Email marketingről tudunk, tanultunk vagy tanulunk a későbbiekben, hogy a tapasztalatainkat  átadhassuk Neked.

Iparági ötletek

Bemutatunk számos iparágat, ahol sikeresen alkalmazzák a SeeMe tömeges SMS szolgáltatását. Hasznos példákkal, ötletekkel és felhasználási területekkel nyújtunk Neked segítséget.

Amennyiben nem találod a céged profilját kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi ötletekkel tudjunk Neked segíteni.

Írásaink
Pénzügyi szolgáltatók

A pénzügyi szektor gyorsan reagálva - a szolgáltatás elterjedésének korai szakaszában - felismerte a tömeges SMS küldés által elérhető egyedi előnyöket, amelyek mára meghatározó és elengedhetetlen kommunikációs platformja minden pénzintézetnek.

Tuti marketing tippek

Ebben a rovatban találsz meg mindent, amit a tömeges SMS-ről feltétlen tudnod kell. Megpróbálunk minél több ötletet, tippet, trükköt összegyűjteni, hogy megkönnyítsük a dolgod és időt takarítsunk meg Neked.

Amennyiben megosztanád Velünk egy ötleted vagy tanácsod kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Írásaink
8 ok, hogy miért kell SMS marketinget használnod

Az SMS marketing fontos része a vállalati kommunikációnak. A hazai cégek milliárdokat költenek minden évben tömeges SMS küldésre, a legkisebbtől a legnagyobbig. Minden bizonnyal sokat ismételjük, de nem lehet elégszer mondani, hogy az SMS küldés azonnali elérést biztosít, a legmagasabb olvasottsági aránnyal.

Működési leírások

Itt olvashatsz a SeeMe teljes körű megismeréséhez szükséges információkról. Mindent funkciót részletesen, példákkal szemléltetve mutatunk be, hogy minél könnyebben megtanuld használni a SeeMe-t.

Nézz körül és ha nem kaptál választ a kérdésedre, kérjük keress minket, hogy segíteni tudjunk.

Írásaink
SeeMe SMS Gateway leírás

A SeeMe SMS Gateway biztosítja számodra az SMS küldések automatizálásához szükséges kapcsolatot számos formátumban, legyen szó bármilyen rendszerről. Könnyen integrálható megoldás 5 perc alatt, egyenleglekérdezési funkcióval.

Sikersztorik

Az alábbiakban számos, a gyakorlatban megvalósított SMS kampány megoldást osztunk meg Veled.
Ismerd meg mások hogyan alkalmazták a SeeMe tömeges SMS szolgáltatását.

Szívesen megosztanád Velünk a sikereid?
Küldd el nekünk a részleteket és mi közzétesszük.

 

Írásaink
300%-os bevétel növekedés 9 napon keresztül

160 karakternek köszönhetően 9 napon keresztül 300 %-os bevétel növekedés. Ezek a sarokszámai annak az SMS promóciónak, amit egyik ügyfelünk mért a legutóbbi tömeges SMS küldés után.