Barion Pixel Felhasználási ötletek SMS fogadáshoz - SeeMe
Itt tudsz keresni a cikkek között.

Felhasználási ötletek SMS fogadáshoz

Az SMS kommunikáció hatékonyságát tovább fokozza, ha ügyfeleidtől válaszokat is fogadsz. Gyűjts feliratkozókat, fogadj rendeléseket, vagy szervezz játékot SMS fogadással. Egy szóval légy interaktív!

A SeeMe szolgáltatása több, mint egy egyirányú SMS küldő szolgáltatás, hiszen nálunk SMS-t is tudsz fogadni dedikált telefonszámon vagy prefixen. Fogadj SMS-t és építs ki kétirányú SMS kommunikációt ügyfeleiddel, kollégáiddal, alvállalkozóiddal, vagy bárkivel, akivel szeretnél.

Az SMS fogadás a lehető legkisebb erőfeszítést és időráfordítást igényli azoktól, akiktől SMS üzenetet vársz. Ennél gyorsabban és egyszerűbben nem tudsz bejövő kapcsolatfelvételt kialakítani.

Felhasználási ötletek SMS fogadáshoz:

  • SMS promóció és nyereményjáték szervezése
  • Szavazások fogadása SMS-ben
  • Fel és leiratkozás hírlevélről üzenet küldéssel
  • Rendelések, vásárlások, foglalások SMS-ben
  • Részvételi szándék: akciókban, nyílt napokon, termék bemutatókon
  • Rendezvények, konferenciák alatti folyamatos interakció

 

Az SMS fogadó számot publikálhatod a weboldaladon, az üzletedben szórólapon vagy az adott termék csomagolásán. A lényeg, hogy szem előtt legyen és mindenkihez eljusson lehetőség szerint.

SMS-ben mindenkit elérsz, ezért a válaszok aránya is sokkal magasabb lesz, mint a többi kommunikációs csatorna esetében. Itt biztos eléred azokat is, akikkel online csatornákon nem tudsz kialakítani interakciót.

Az SMS fogadás során beérkező SMS üzeneteied megtekintheted a felhasználói fiókodban, de továbbítani tudjuk neked egy e-mail címre vagy URL címre is, ha saját oldalon szeretnéd feldolgozni őket. A döntés ismét a Tiéd!

Automata válasz üzenet is beállíthatsz a bejövő üzenetkre, továbbá le és feliratkozásokat is könnyedén kezelhetsz a webes fiókodban, amelyhez a CRM szintű címlista kezelés nyújt segítséget.

Amennyiben már regisztráltál, akkor nincs más dolgod, mint a Fogadott SMS menüpontban kiválasztani a számodra tetsző telefonszámot vagy prefixet és fogadni az SMS üzeneteket.

Még nem regisztráltál? Akkor regisztrálj most és foglalj le Te is egy telefonszámot vagy prefixet!