Barion Pixel SeeMe SMS Gateway leírás - SeeMe
Itt tudsz keresni a cikkek között.

SeeMe SMS Gateway leírás

A SeeMe SMS Gateway biztosítja számodra az SMS küldések automatizálásához szükséges kapcsolatot számos formátumban, legyen szó bármilyen rendszerről. Könnyen integrálható megoldás 5 perc alatt, egyenleglekérdezési funkcióval.

SMS küldés

A letölthető SMS Gateway PHP Class segítségével akár 5 perc alatt is elkészítheted sms-küldő alkalmazásod, de lehetőséged van egyszerű HTTP GET lekérésekkel való meghívására is.

A hívásokra azonnal válasz érkezik, melynek formátuma tetszőlegesen választható text, JSON vagy XML. A válasz tartalmazza az üzenet fogadásának sikerességét, esetleges hibakódját és a küldés állapotát szöveges formában.

SMS fogadás

A felhasználói fiókodban a Bejövő üzenetek aktiválás oldalon tudod bekapcsolni a Továbbítás URL-re opciót, és megadni azt az URL címet, amire a callback hívásokat szeretnéd kapni az SMS üzenetekkel.

Az üzenetek formátuma, karakterkódolása

Az üzenetek alapértelmezetten GSM karakterkódolással kerülnek kiküldésre, de speciális karakterek előfordulásakor vagy opcionálisan Unicode kódolás is használható. Továbbá választhatod a karaktercsere funkicót, ha azt szeretnéd, hogy bizonyos GSM táblában nem szereplő karaktereket a GSM táblában szereplő változatukkal helyettesítsük.

Az üzenetek lehetséges maximális hossza az alkalmazott karakterkódolás függvényében módosul!

Kiküldött üzeneteink nyomonkövetése, SeeMe SMS Gateway callback

Kiküldött SMS-eink állapotáról visszajelzést kérhetsz a gateway callback-en keresztül, ami egy általad megadott URL-t hív meg jelentést adva minden egyes SMS-ed státuszáról. Üzeneteidhez egyedi azonosítókat rendelhetsz, így könnyen nyomon tudod követni azok státuszát.

Egyenleglekérdezés

A gateway-en keresztül lekérdezheted aktuális egyenlegedet is. Így akár anélkül is naprakész lehetsz annak állapotáról, hogy a felületre be kellene lépned.

 

(Amennyiben a SeeMe Gateway üzleti előnyeiről és a szolgáltatásról általánosságban szeretnél információt kapni, akkor arról a SeeMe Gateway Áttekintő oldalon olvashatsz bővebben.)