Barion Pixel Online tömeges SMS - SeeMe
TourSubTitle

SMS, a marketing csodafegyver

Személyességének, azonnaliságának és a kétirányú kommunikáció lehetőségének köszönhetően az SMS marketing a konverzió vitathatatlan királya.
 
 

Pofonegyszerű webes felület

Célunk az volt, hogy elkészítsük a lehető legjobb online SMS marketing eszköztárat, hogy Neked csak Ügyfeleiddel kelljen foglalkoznod. Nálunk egy szolgáltatásban megtalálsz mindent, ami a sikeres SMS küldéshez és az interaktív párbeszédhez szükséges, de segítünk eladásaid növelésében is. Próbálj ki minket!

Pofonegyszerű webes felület
 
Minőségi online SMS küldő

Minőség a legjobb áron

A SeeMe a piac legjobb ár-érték arányát kínálja Neked, hiszen egy kiforrott, könnyen kezelhető alkalmazást ad, komoly technológiai háttérrel, nemzetközi és hazai hálózattal, az igényeidhez maximálisan igazodó árazással. Nálunk ez a hosszú kapcsolat titka, nem a hűségnyilatkozat.

 

Mérhető és megbízható

A SeeMe részletes és átlátható statisztikáinak köszönhetően az utolsó címzettig nyomon követheted kampányod sikereit. Közvetlenül a mobilszolgáltatókhoz bekötött, nagy kapacitású infrastruktúránk biztosítja, hogy üzeneteid fennakadás nélkül, a megfelelő időben célbaérjenek.

Mérhető és megbízható SMS szogláltatás
 

Online SMS fogadás

Létesíts párbeszédet ügyfeleiddel úgy, ahogy szeretnéd. Biztosítunk hozzá saját számot vagy prefixet, válaszolhatsz weben vagy SMS Gateway kapcsolaton keresztül, manuális vagy automatikus üzenetekben. Az SMS-eket külső feldolgozásra letöltheted, és fogadhatod akár emailben is.

Online SMS fogadás