Barion Pixel Iparági ötletek - SeeMe
Itt tudsz keresni a cikkek között.

Iparági ötletek

Bemutatunk számos iparágat, ahol sikeresen alkalmazzák a SeeMe tömeges SMS szolgáltatását. Hasznos példákkal, ötletekkel és felhasználási területekkel nyújtunk Neked segítséget.

Amennyiben nem találod a céged profilját kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi ötletekkel tudjunk Neked segíteni.

A pénzügyi szektor gyorsan reagálva - a szolgáltatás elterjedésének korai szakaszában - felismerte a tömeges SMS küldés által elérhető egyedi előnyöket, amelyek mára meghatározó és elengedhetetlen kommunikációs platformja minden pénzintézetnek.

Tovább

Egyre nagyobb mértékben terjed napjainkban az SMS-alapú hitelesítés (two-factor authentication), amely magas biztonságú azonosítást tesz lehetővé a kritikus adatkezelési folyamatok során, kizárva így az esetleges visszaéléseket.

Tovább

Rengeteg hatékony és ötletes megoldással találkoztunk a közel egy évtizednyi piaci jelenlétünk során. Talán mindegyikre már nem is emlékszünk, de a legfontosabbakat összegyűjtöttük Neked.

Tovább

A  releváns információkat tartalmazó, megfelelően személyre szabott, kellő rendszerességgel használt SMS marketing pozitív hatása felbecsülhetetlen, hiszen az autókereskedések, szervizek esetében is sokszor kihasználatlan lehetőséget tartogatnak.

Tovább

Kösd össze a rendszered a SeeMe Gateway szolgáltatással és biztosíts ügyfeleidnek bármilyen szoftverből automatizáltan küldhető SMS üzenetet küldési lehetőséget szabványos HTTP vagy HTTPS hívással.

Tovább

Az SMS kommunikációnak kulcsszerepe van az online vásárlási folyamatok sikerességében, ezért kihagyhatatlan tényező a webáruházak marketingkommunikációjában.

Tovább