Barion Pixel Működési leírások - SeeMe
Itt tudsz keresni a cikkek között.

Működési leírások

Itt olvashatsz a SeeMe teljes körű megismeréséhez szükséges információkról. Mindent funkciót részletesen, példákkal szemléltetve mutatunk be, hogy minél könnyebben megtanuld használni a SeeMe-t.

Nézz körül és ha nem kaptál választ a kérdésedre, kérjük keress minket, hogy segíteni tudjunk.

A SeeMe SMS Gateway biztosítja számodra az SMS küldések automatizálásához szükséges kapcsolatot számos formátumban, legyen szó bármilyen rendszerről. Könnyen integrálható megoldás 5 perc alatt, egyenleglekérdezési funkcióval.

Tovább

A SeeMe SMS Gateway segítségével parancssorból, akár egyetlen sor begépelésével is tudsz SMS üzenetet küldeni.

Tovább

Ezt a funkciót azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük a munkád és pénzt takarítsunk meg Neked. Természetesen minden esetben Te döntöd el, hog szeretnéd-e használni vagy sem.

Tovább

Fogadj SMS üzenetet SMS fogadó telefonszámon vagy SMS prefixen a SeeMe Gateway-en keresztül. A beérkezett SMS üzeneteket automatikusan továbbítjuk a beállított URL címedre.

Tovább

Nem tudod mit jelentenek az SMS küldés után visszakapott státusz üzenetek? Az alábbiakban részletesen elmagyarázzuk, hogy melyik esetben mire számíthatsz.

Tovább

Itt találod azokat a szolgáltatókat, akik sajnálatos módon nem támogatják az egyedi, azaz dinamikusan megadható SMS feladóval küldött üzenetek érkeztetését.

Tovább

Itt találod a SeeMe SMS Gateway során használható paraméterek teljes listáját.

Tovább

Az online SMS fogadáshoz használhatsz prefix alapján osztott vagy dedikált, kizárólag a részedre kiosztott telefonszámot is. Mi elmagyarázzuk neked, hogy mi a különbség. A döntés a tiéd, hogy melyiket választod.

Tovább

A SeeMe SMS Gateway-en keresztül kiküldött üzenetekről automatikus kézbesítési jelentést kérhetsz. Ehhez a SeeMe SMS Gateway callback szolgáltatását tudod igénybe venni.

Tovább

A SeeMe SMS Gateway hívások válaszaiban előforduló státuszkódok listáját itt találod részletesen. Ha nem megy az SMS küldés, akkor az alábbi hibakód alapján tudsz megoldást találni.

Tovább