Barion Pixel Bonduelle SMS promóció - SeeMe
Itt tudsz keresni a cikkek között.

Bonduelle SMS promóció

Ügyfél: Czino Trade Solution
Kampány célja: vásárlásösztönzés és ügyféladatbázis építés

Magyarország egyik vezető zöldségfeldolgozó vállalata a személyes bevásárlóközponti (instore) kapcsolatépítés mellett az SMS promóciót  választotta év végi vásárlásösztönzésre és adatbázis építésre. A SeeMe feladata volt az SMS promóció technika hátterének a kialakítása.

Kampányötlet

SeeMe - Bonduelle SMS kampány A Czino Trade Solution Kft. által kidolgozott év végi kampány a Bonduelle hagyományos csatornái mellett Facebook-os és mobiltelefonos kapcsolatfelvételre buzdította a vásárlókat. A termékcsomagoláson és áruházi megállító táblákon meghirdetett akcióra egy adott hívószámra küldött SMS-el lehetett jelentkezni. A játékosok napi egy nyerőidőpontos ajándékokat nyertek az SMS promóció ideje alatt. Minél többször vásárolt valaki az akciós termékekből, annál nagyobb eséllyel pályázott a napi nyereményekre. A  vásárlóknak az adminisztratív részletek mellett (blokk szám, AP szám) saját kontaktadataikat is el kellett küldeniük az SMS üzenetben. A kampány egy hónapig tartott, amelyet a hivatalos keretek között megtartott közjegyzői sorsolás előzött meg.

Technikai részletek

Az SMS promóció során (a játékszabályzat által) előírt, kötelező információkat tartalmazó SMS-ek fogadásához, és válasz-SMS küldéséhez szükséges adminisztrációs felületetet és az ehhez tartozó automatizmusokat biztosítottuk. A megrendelő kérése volt a folyamatos, online statisztika biztosítása, valamint a válasz üzenetek automatizmusának, logikájának és a nyerőidőpontoknak a fejlesztése.

Eredmények

Az akció lezárásakor az SMS promóció várakozáson felül eredményeket hozott: növelte az eladást és friss vásárlói adatokkal egészítette ki a már meglévő adatbázist.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha ilyen vagy ehhez hasonló termék promóciót szeretnél!