Barion Pixel SMS Gateway - SeeMe
TourSubTitle

SeeMe SMS Gateway

Automatizálnád SMS küldéseidet? Ennél egyszerűbben és jobb áron el sem tudjuk képzelni, hogy meg lehet oldani. Csak jó SMS ötletekre és egy fejlesztő kollégára van szükséged.
 
 

SMS szerver helyett SMS Gateway

SMS-t internetről sokféleképpen küldhetsz. Vásárolhatsz SMS szervert, amit költségesen elhelyezel és üzemeltetsz egy szerverteremben, fizetve a lassú SIM kártya költségeit. Vagy 5 perc múlva már használhatod is SMS Gateway szolgáltatásunkat. A döntés a Tiéd!

SMS szerver helyett SMS Gateway
 
Ennél egyszerűbb nem is lehetne

Ennél egyszerűbb nem is lehetne

Egyik fejlesztő Ügyfelünk pár perc alatt integrálta az online SMS küldést saját számlázóprogramjába. A Gateway dokumentációban minden fontos részletet megtalálsz, többféle példakódot (PHP, shell script) is mellékelünk. Ha mégis elakadsz, segítünk!

 

HTTP vagy SMPP? Választhatsz!

SMS Gateway termékünk elérhető népszerű HTTP hívásokkal és a nagyvállalati SMPP protokoll segítségével is, Te döntesz melyik a szimpatikus. A formátumot is Te választhatod meg: JSON, XML, String - mi azt adjuk, amit kérsz.

HTTP vagy SMPP? Választhatsz!
 
Nagyvállalati biztonság

Nagyvállalati biztonság

Minden lehetséges technológiát és megoldást alkalmazunk az SMS küldéseid biztonsága érdekében. SSL, IP filtering, kódolt autentikáció, VPN, biztonságos szerverkörnyezet, ISO tanúsítvány, és még pár titkos összetevő. Eredményeinket pénzügyi vállalatok és állami szervezetek elégedettsége is visszaigazolja.

 

Több legyet egy csapásra

Szeretjük a hatékony dolgokat. Egy SeeMe SMS Gateway kapcsolat megold minden igényed: SMS küldést és fogadást, azonnali státuszjelentésekkel, nemzetközi SMS lefedettséggel, egyenleg kezeléssel. Kipróbálnád? Küldj pár üzenetet a mi költségünkre.

Több legyet egy csapásra