Barion Pixel CRM rendszer - SeeMe
TourSubTitle

Felejtsd el a nehézkes címlistákat. Itt a SeeMe CRM!

A direkt marketing (eDM) egyik legfontosabb eleme a jól karbantartott és informatív címlista.  Ezzel sem kell többet bajlódnod, a SeeMe mindent elintéz helyetted. A főnököd büszke lesz Rád!
 
 

Címlista kezelés felsőfokon

A SeeMe CRM minden kapcsolatodat egy jól átlátható felületen kezeli, anélkül, hogy különböző nézetek között kellene bóklásznod. Tartsd nyilván mindenkiről a legfontosabb jellemzőket, és javítsd tovább eredményeidet profi szegmentálással!

Címlistakezelés felsőfokon
 

Automatikus le- és feliratkozás

Címlistát hatékonyan csak automatizált tagsággal kezelhetsz (ráadásul ez még törvényi kötelezettséged is). A SeeMe megoldásával ezzel sem kell foglalkoznod: felhasználóid SMS-ben, vagy mobilra is optimalizált weboldalon jelezhetik szándékukat.

Automatikus le- és feliratkozás
 

Hozz adatot bárhonnan!

A SeeMe-n csak akkor kell kézzel begépelned egy adatot, ha az tényleg szórakoztat. Minden más esetben használhatod a SeeMe kontaktlista kezelő import és export funkcióit, amivel könnyedén tudsz egész címlistákat átemelni vagy letölteni.

Hozz adatot bárhonnan!
 

Részletes ügyféltörténet

Eddig hány SMS kampányt kapott a felhasználóm? Hány válaszüzenetet küldött? Melyik webcímekre kattintott? Az egyedi ügyféltörténet ilyen kérdésekre adja meg a választ. Mindent tudsz, innentől sokkal könnyebb dolgod lesz!

Részletes ügyféltörténet
 

Biztonság mindenek felett

A SeeMe CRM egy felhő alapú rendszer, ami számos előnyt nyújt neked: nem kell szoftvert telepítened, adataid bárhol elérheted. A biztonságról profi üzemeltetési csapatunk gondoskodik, így nem kell adatvesztéstől vagy illetéktelen hozzáféréstől félned.

Biztonság mindenek felett