Barion Pixel Miért a SeeMe? - SeeMe
TourSubTitle

A vezető szolgáltatás

 
 
Pontosan tudjuk, miért választanak minket olyan sokan tömeges SMS küldéshez. Sokoldalú, mégis könnyen kezelhető szolgáltatást alakítottunk ki Neked, amellyel költséghatékonyan érhetsz el látványos üzleti eredményeket.
 
 

Mindent egy helyen

A tömeges SMS a leghatékonyabb módja annak, hogy közvetlenül szólítsd meg ügyfeleidet. Nálunk ehhez mindent megtalálsz, nem kell több rendszerrel bajlódnod. Egy helyen szerkesztheted az SMS kampányaidat, kezelheted a feliratkozók adatait és látod a statisztikákat.

Mindent egy helyen
 

Használd azonnal, kötöttségek nélkül

A SeeMe-vel csak rajtad múlik, mikor indítod el kampányod! Regisztráció után azonnal munkához láthatsz, és ahogy feltöltötted egyenleged, már küldheted is az üzeneteket. Nem kell szerződések postázására várnod, nem terhel havidíj vagy telepítési költség és nem köt hűségidő. A kampányodra akkor és annyit költesz, amikor és amennyit Te szeretnél.

Használd azonnal, kötöttségek nélkül
 

Látható eredmények

A tömeges SMS kampányok nem csak jóval költséghatékonyabbak, mint a legtöbb marketingcsatorna, de velük ellentétben pontosan mérhetők is. A SeeMe minden lényeges adatot látványos, valós idejű grafikonokon mutat meg a kampányaidról. Nálunk azt is látod, milyen átkattintási arányt produkáltak SMS üzeneteid. 

Látható eredmények
 

Egyszerűbb, mint az 1x1

Nem kell rendszergazdának vagy programozónak lenned, hogy elkészítsd SMS kampányaidat, a SeeMe barátságos felületén mindent játszva megoldhatsz magad. Csak egy jó üzenetre van szükséged, a többit pár kattintással elintézheted.

Egyszerűbb, mint az 1x1
 

Mindenben segítünk

A SeeMe sosem hagy magadra a kampányaiddal. Tudástárunk végigvezet az alapvető tudnivalóktól a rafinált ötletekig, de ha segítségre vagy további tanácsokra van szükséged, keress minket bátran! Nálunk nem telefonos menürendszer vár, hanem közvetlenül tapasztalt szakértőink segítenek a még jobb konverzió elérésében. 

Mindenben segítünk