Barion Pixel Megérkezett a SeeMe új generációja! - SeeMe

Megérkezett a SeeMe új generációja!

Elindult a SeeMe 2.0, Magyarország vezető online SMS küldő szolgáltatása. Megújult külsővel, egyedülálló szolgáltatásokkal és vadonatúj funkciókkal.

Kívül-belül megújult SeeMe

Nincs olyan funkció, amit ne fejlesztettünk volna tovább, és számos újdonságot is bevezettünk, amivel az SMS marketing tevékenységed sokkal hatékonyabb és egyszerűbb lesz. Az új SeeMe mindeközben nagyon átlátható és könnyen kezelhető maradt. Próbáld ki még ma!

 

Fejlett címlistakezelés

Eleged van a bonyolult, átláthatatlan XLS fájlokból vagy CRM rendszerekből? Egyik fő büszkeségünk az online címlista kezelő megoldásunk, mellyel mindezt elfelejtheted. Helyette kapsz egy biztonságos és egyszerűen kezelhető rendszert, sok hasznos funkcióval!

 

Intézz el mindent Magad, gyorsan

Mostantól nem kell szerződést postáznod, scannelned vagy az egyenleg jóváírására várnod! Fizethetsz online, módosíthatod minden adatod és beállításod. Persze a jól megszokott ügyfélszolgálatunk továbbra is segít, ha szükséged van rá.

 

Kétirányú SMS kommunikáció

Az új interaktív SMS kommunikáció segítségével tovább növelheted kampányaid hatékonyságát. Bérelj saját telefonszámot vagy prefix-et, és pörgesd fel a párbeszédet: fogadj válaszokat, megrendeléseket vagy feliratkozásokat SMS-ben.

 

Automatikus leiratkozás

Tudtad, hogy érdemes leiratkozási lehetőséget biztosítanod, hogy növeld ügyfeleid bizalmát? Nálunk ezzel sem kell sokat bajlódnod, csak beszúrsz egy leiratkozó linket és mi automatikusan kezeljük a távozó felhasználókat. Természetesen mobilra is optimalizált oldal segítségével.

 

Globális lefedettség verhetetlen áron

Ügyfeleidet mostantól a világon bárhol utoléred. Az új SeeMe globális lefedettséget kínál, ráadásul nagyon kedvező árakon. Felejtsd el a szolgáltatók által gyakran használt 30-40 Ft-os külföldi SMS díjakat, nálunk csak a legjobb árakat kapod.

 

Valósidejű SMS statisztika

Ha már használtad a SeeMe-t, biztos tapasztaltad az SMS hihetetlen hatékonyságát. Az új SeeMe segítségével kampányaidat a küldés után valós időben grafikonon követheted, sőt, egyedülálló módon nálunk az SMS-ben elhelyezett linkek kattintását is pontosan mérheted.

 

SMS Tudástár és Blog

Piacvezetőként nagyon sok jó ötlettel és sikeres kampánnyal találkozunk nap mint nap, ezért szeretnénk a tapasztalatainkat Veled is megosztani. Tudástárunkban általános "recepteket" és sikertörténeteket találsz, míg blogunkban mindig beszámolunk a friss történésekről.

 
Itt tudsz keresni a cikkek között.