Barion Pixel Részletes eredmények - SeeMe
Email marketing

Részletes adatok = lépéselőny

Ha jó eredményeket szeretnél, nagyon fontos, hogy minden adat rendelkezésre álljon, amiből a további lépéseidet megtervezheted.
 
 

Mi történik küldés után?

A kampányod eredménye nagyban függ a minőségi kézbesítéstől és a megfelelő sablon használatától. Ezek után a SeeMe megkezdi a leveleid kézbesítését, figyelve az iparági ajánlásokra a minőségi eredmények érdekében. Már a kiküldés közben folyamatosan látod az eredményeket, beleértve a visszapattanó címzetteket, azokat, akik SPAM-nek jelöltek és leiratkoztak -- őket mind automatizáltan kezelve.

Mi történik a küldés után
 
Email megnyitás

Email megnyitás

Egyenként minden címzettedről tudjuk, hogy megnézte-e a leveled, és azt is, hogy melyik hivatkozásra vonzotta a kattintásokat. Pár kampány feldolgozása után pontos képet kapsz arról, hogy mi érdekli a feliratkozóidat, így egyre hatékonyabb kommunikációt végezhetsz.

 

 

Google Analytics

Ha további adatokra és összefüggésekre is szükséged van, kampányaidba integrálhatod a Google Analytics-et is. Így akár forintra pontosan tudod, hogy milyen bevételt hoznak elküldött leveleid (e-commerce siteok esetében), és további érdekes összefüggésekre is rábukkanhatsz.

Google Analytics
 
Kipróbálnád? Egyedi ajánlatot adunk!