Barion Pixel Minőségi kézbesítés - SeeMe
Email marketing

Célbaérő levelek

Az email marketing egyik legfontosabb, és sokszor figyelmen kívül hagyott területe a minőségi kézbesítés.
 
 

Bevétel növelés

Kisebb címlistáknál akár a saját mail szerveres megoldás is célravezető lehet, de hamar korlátokba ütközünk, sokszor anélkül, hogy értesülnénk róla. Kevesebb célbaérő levél, kevesebb kattintás, kevesebb bevétel. A SeeMe email megoldása ezzel szemben számos technológiai megoldásnak és üzemeltetési intézkedésnek köszönhetően kimagasló kézbesítési arányt biztosít, ezzel növelve a bevételed.

Bevétel növelés
 
Bounce, SPAM és társai

Bounce, SPAM és társai

Gyanúsan alacsonyak a kampányaid eredményei? Lehet, hogy folyamatosan SPAM listára kerülsz. Csak a "Promotions" mappában jelennek meg a leveleid? Egy rosszul felügyelt email marketing tevékenység minden egyes küldéssel csökkenti "hírneved", és ezzel a kézbesítési arányod. A SeeMe email ezzel szemben automatizált megoldásokkal odafigyel a fontos dolgokra, hogy mostantól mindenkihez eljusson az üzeneted.

 

 

Transzparens működés

Leveleid minden esetben a mi email küldő szervereinken kerülnek továbbításra, melyek hírnevére nagyon figyelünk, hogy a kézbesítési rátád a lehető legmagasabb legyen. Természetesen lehetőséged van a saját domain neved használatára, a legfejlettebb technikai megoldásokkal (SPF és DKIM bejegyzések).

Transzparens működés
 

 

Kipróbálnád? Egyedi ajánlatot adunk!