Barion Pixel Hírlevél küldés - SeeMe
Email marketing

Menedzselt hírlevél küldés

Eleged van a komplikált hírlevél szerkesztő és küldő felületekből? A SeeMe email szolgáltatásával levesszük a terhet a válladról.
 
 

Elkészítjük reszponzív hírleveled

Ha nincs kedved bajlódni a bonyolult rendszerekkel, de mégis szeretnél hatékony és minden eszközön jól működő hírleveleket, csak bízd ránk magad -- az átküldött anyagokból elkészítjük hírleveled a legjobban működő megoldások alkalmazásával. Jóváhagyás után már indulhat is a küldés!

Elkészítjük reszponzív hírleveled
 
Minőségi kézbesítés

Minőségi kézbesítés

Ahogy növekszik a küldéseid mennyisége, úgy szaporodnak a technikai nehézségek: SPAM listákra kerülés, visszapattanó levelek, szolgáltatói tiltások, alacsony kézbesítési arány -- ha jót akarsz Magadnak, ezeket  a problémákat kiszervezed nekünk. Bizonyított és skálázható platformunk garantáltan növelni fogja a sikeres kézbesítések arányát! Mitől fognak a leveleim célba érkezni?

 

 

Valódi eredmények

Az email marketing az SMS mellett egy szintén nagyon hatékony eszköz, persze csak ha megfelelően használod. A siker egyik titka a rendelkezésre álló adat mennyisége. A SeeMe email megoldása mindent mér, amit lehetséges, így többek között pontos képet kapsz a kézbesítés eredményeiről, illetve arról, hogy milyen arányban és ki kattintott a hivatkozásaidra, de még arról is, hogy esetleg ki jelölte SPAM-nek a leveled. Milyen adatokból dolgozhatok?

Valódi eredmények
 

 

Kipróbálnád? Egyedi ajánlatot adunk!