Barion Pixel Adatbázis kezelés - SeeMe
Email marketing

Menedzselt adatbázis

A SeeMe az automatizált és a manuális megoldások kényelmes keverékével segíti adatbázis-kezelési munkádat.
 
 

Automatikus adatkezelés

Amit célszerű, szogorúan automatizálunk. Fel- és leiratkozók kezelése, visszapattanó és kéretlennek jelölt levelek feldolgozása, megnyitás és kattintási eredmények rögzítése, duplikátumok szűrése, és természetesen a minőségi kézbesítéshez szükséges háttérfolyamatok.

Automatikus adatkezelés
 
Manuális feladatok

Manuális feladatok

Egy több forrásból származó marketing címlista karbantartása komoly feladattá nőhet. Összefésülés, adattisztítás, tartósan nem működő (bounce) címek karbantartása, adatbázisok figyelmes összeolvasztása, közben a leiratkozások szigorú tiszteletben tartása - ezek és hasonló feladatok kitüntetett figyelmet érdemelnek. Ezeket a szolgáltatásokat ügyfeleinknek dedikált kapcsolattartón keresztül biztosítjuk.

 

 

Export-Import-API

Manapság kifejezetten fontos, hogy adataink több helyen felhasználhatóak legyenek. Legyen az egy Facebook vagy AdWords remarketing kampány az email címlistánk alapján, vagy egy élő kapcsolat a CRM rendszereddel, esetleg egy összetettebb email automatizálási folyamat, szolgáltatásunk szabványos és egyedi megoldásokon keresztül mindegyiket megoldja Neked.

Export-Import-API
 

 

Kipróbálnád? Egyedi ajánlatot adunk!